Barion Pixel
Monogamy társasjáték
11.990 Ft

Monogamy társasjáték

11.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 120
Várható szállítás: 2024. június 24.

A Monogamy egy igazán szenvedélyes viszony a pároddal és tökéletes eszköze annak, hogy kapcsolatotokban még magasabb szintre emeljétek a szexualitást! A Monogamy társasjátékból már több mint 1 millió példány kelt el világszerte! Egy kétszemélyes, felnőtteknek szóló, maximálisan szórakoztató, romantikában, izgalmakban, de legfőképpen erotikában gazdag párjáték, mely biztos élvezetet és intim pillanatokat nyújt a játékosoknak, megfűszerezve ezzel a párkapcsolatot, és még közelebb hozva egymáshoz a szerelmeseket!

Gyártó: Bohema Games
Cikkszám: 5037353003858
Vonalkód: 5037353003858

Leírás és Paraméterek

Monogamy társasjáték - társasjáték felnőtteknek


Monogamy társasjáték


A Monogamy egy igazán szenvedélyes viszony a pároddal és tökéletes eszköze annak, hogy kapcsolatotokban még magasabb szintre emeljétek a szexualitást! A Monogamy társasjátékból már több mint 1 millió példány kelt el világszerte!


Egy kétszemélyes, felnőtteknek szóló, maximálisan szórakoztató, romantikában, izgalmakban, de legfőképpen erotikában gazdag párjáték, mely biztos élvezetet és intim pillanatokat nyújt a játékosoknak, megfűszerezve ezzel a párkapcsolatot, és még közelebb hozva egymáshoz a szerelmeseket!


Nincs más feladatotok, mint megteremteni a megfelelő hangulatot a környezetetekben, lágy zenével, gyertyafénnyel, majd mindezek után néhány dobás a dobókockákkal és elmerülhettek a Monogamy-ban, mely a szerelem, a szenvedély és a bujaság társasjátéka.


A játék során több mint 390 szórakoztató feladat vár rátok, három különböző szinten (Intim, Szenvedély, Forró). Ahogy a játék halad előre vidám párbeszédekben és izgalmas feladatokban lesz részetek, mialatt egyre többet tudtok meg egymás testéről, elméjéről, egyre közelebb érve ahhoz a felismeréshez, hogy mi az, ami a párotokat igazán lázba hozza! A szinteken előrehaladva ahogy a hangulatotok egyre fokozódik, úgy válnak a feladatok is egyre intimebbekké, szenvedélyesebbekké, forróbbakká!


Mi is rejtőzik a dobozban?

  • 1 db játéktábla
  • 2 db bábu
  • 12 színes karika (4db pink, 4db lila, 4db piros)
  • 1 db dobókocka
  • 50 db Fantázia kártya
  • 65 db Intim kártya
  • 65 db Szenvedély kártya
  • 65 db Forró kártya
  • 1 db játékleírás

A doboz mérete: 39,5 x 20,5 x 7,5cm


TIPP: A játék kezdetén készítsetek össze néhány szükséges kiegészítőt, hogy ne szakadjon meg az izgalmas játékmenet.


Szükségetek lesz valamilyen pezsdítő italra, mondjuk pezsgőre, amit az Ital mezőre lépő játékosnak kell kortyolgatnia, valamint ínycsiklandó finomságokra, amivel a másikat kényeztethetitek


Egyéb kiegészítők is szóba jöhetnek, amikkel maradéktalanul végre tudjátok hajtani a feladatokat, még izgalmasabbá tehetitek: síkosító, masszázsolaj, gésagolyó vagy esetleg vibrációs játékszerForrás: https://ferfialom.com

Vásárlói visszajelzések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.