Termékek Menü
   

Sperma növelő

A férfiak nemzőképességéről a spermavizsgálat révén kaphatunk képet, többek között a spermiumok számának, a spermiumok mozgási tulajdonságának, valamint a normális és kóros alakú spermiumok arányának a vizsgálatával. Az ondó sejtes állományát a spermiumok alkotják, ami az ondónak csupán 0,5 százaléka, míg a maradék 95 százalék a spermaplazma, melyet a nemi mirigyek termelnek. Az ondóhólyagok termelik a spermiumok mozgásához szükséges tápanyagokat, a prosztata váladék pedig sperma oldódásához termel váladékot.

Kapható készítmény mely, megnövelhetik a spermium mennyiségét, minőségét. Más termékek nagyobb, erőteljesebb ejakulációt eredményezhetnek. Egyes termékek a nemi mirigyek által termelt spermaplazma nemcsak illatát, de ízét is képesek kívánatosabbá, élvezhetőbbé tenni.

Nézet:
Rendezés:
Raktáron
11.690 Ft
Szeretne jobb, egészségesebb és nagyobb sperma mennyiséget? Esetleg gyermeknemzés előtt állnak? Akkor itt a tökéletes segítség, mely hatására nem csak a sperma mennyisége és minősége javulhat, hanem a potenciafokozó gyógynövényeknek köszönhetően a szexuális élete is jobb lehet!
Raktáron
4.290 Ft
Egy különleges spermaízesítő, amely elveszi a sperma jellegzetes ízét és növeli annak mennyiségét, minőségét. Jobb íz, erőteljesebb ejakuláció és sűrűbb állag. Ebben segít a Yummy Cum sperma növelő/ízesítő csepp, mely segíthet akár a gyerekvállalásban is ha túl alacsony a spermaszám.
Szűrés beállítása
Ár szerinti szűrésquestion_mark
Kiszerelés (kapszula)question_mark
Kiszerelés (ml)question_mark
A nap terméke