Barion Pixel

Gyakran Ismételt Kérdése - Alkalmi potencianövelő kapszulák

Mire valóak az alkalmi potencianövelő kapszulák?

Az alkalmi potencianövelő kapszulák olyan gyógynövényekből készültek, amelyek hatásosnak bizonyulhatnak a merevedési zavarok és az impotencia legyőzésében. A készítmények minden olyan férfi számára ajánlott, akik a szexuális élet javítására törekszenek, akik fokozni szeretnék szexuális teljesítőképességüket és vágyukat.

Kik használhatják ezt a termékeket?

Minden férfi tizennyolc év felett növelheti a szexuális aktivitását ezen alkalmi potencia kapszulák használatával. A kapszulák nem csak azoknak a férfiaknak készültek, akik potencia problémákban szenvednek, hanem minden férfi számára, akik meggyőző hatással akarnak lenni a partnerükre. A világon több mint százötvenmillió férfi ismerte be, hogy serkentő szerekre lehet szüksége a szeretkezéshez. Legyünk akár fiatalok vagy öregek, mind eltökéltek vagyunk egy intenzívebb szexuális élet iránt. A szexuális problémák fontos témái társadalmunknak, gyakran két férfi közül egy érintve van ebben. Ezek a problémák gyakran a megromlott partnerkapcsolatra vezethetőek vissza. A potencia problémákkal küzdő férfiak jelentős részénél hatásos segítséget nyújthatnak a készítmények.

Van e mellékhatása az alkalmi potencianövelő kapszuláknak?

A vásárlói visszajelzések és tapasztalatok alapján bátran állíthatjuk, hogy a potencianövelő kapszulák használata mellett szinte semmilyen mellékhatás nem érzékelhető. 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak a megfelelő arányban. Akár 2-3 napig is eltarthat a potencianövelők hatása. Viszont a potencianövelő termékek használata, nem ajánlott minden férfi számára. Nem ajánlott abban az esetben, ha szívproblémái vagy magas vérnyomás problémái vannak. A termékek hatással vannak az erekre, mely értágító és vérbőség fokozó. Ha szív- vagy magas vérnyomás problémái vannak abban az esetben konzultáljon kezelőorvosával és kérje ki a tanácsát a termékek fogyasztásával kapcsolatosan.

Hogyan kell szedni az alkalmi potencianövelő kapszulákat?

Szájon át kell bevenni 1db kapszulát. A legjobb eredmény elérése érdekében 20 - 45 perccel a tervezett szexuális együttlét előtt vegye be bő folyadékkal vagy ajánlott még meleg tejjel is. Korlátozott mértékben fogyasszon alkoholt a termék használata mellett illetve kerülje a termék használata előtt és után a túlságosan zsíros ételeket, mivel csökkenthetik a termék hatékonyságát. Kúraszerű alkalmazás esetén 3 naponta maximum 1 kapszula javasolt.

Honnan tudhatom, hogy az alkalmi potencianövelők megfelelőek-e e számomra?

Ha nehézségei vannak a megfelelő mértékű erekció kialakulását illetően, akkor az alkalmi potencianövelő kapszulák azok, amire szüksége lehet. Segíthetnek Önnek egy keményebb és teljesebb erekció elérésében. 

Eredeti készítményeket árulnak?

Több éves szakmai tapasztalat alapján kijelenthetjük, hogy cégünk a piacon az egyik legmegbízhatóbb cégek sorába tartozik. Csak és kizárólag megbízható forrásból származó termékeket forgalmazunk. Cégünknek rendkívül fontos, hogy minőségi termékeket adjunk Önnek így elégedett vásárlóink között tudhassuk.

Mennyi idő alatt kapom meg, ha még ma megrendelem a terméket?

Ha a megrendelése beérkezik hozzánk 15:00-ig akkor még aznap feladjuk a csomagját. Cégünk az MPL futárszolgálattal dolgozik, mely 1 munkanapos időgaranciát vállal a csomagokra így már másnap a kezébe kaphatja a megrendelését. Amennyiben 15:00 után történik a rendelés leadása ez esetben a következő munkanap kerül feladásra a csomag.

Mit tegyek, ha gyógyszereket szedek?

Ilyen esetben javasoljuk, hogy mindig kérje ki kezelőorvosa tanácsát! Így biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb tanácsot fogja kapni, melyre Önnek szüksége lehet.

Hogyan tároljam a termékeket?

Az alkalmi potencianövelő kapszulákat száraz, hűvös és fénytől védett helyen érdemes tárolni. Gyermekek elől kérjük zárja el!

Meddig használhatom fel a kapszulákat?

A dobozon / csomagoláson feltüntetett időpontig fogyasztható.

Gyógyítanak az oldalon található termékek?

A Ferfipotencia.hu oldalain található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik a szakember véleményét, ezért kérjük Önöket, hogy minden esetben forduljanak szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket. Az itt található potencia növelő, vágyfokozó hatása sem orvosilag, sem klinikailag nem igazolt. A termékleírás csupán feltételezi, nem kijelenti a potencia növelő, vágykeltő hatást.