10.990 Ft

Xiaomi Mi Electric Toothbrush elektromos fogkefe - fehér

10.990 Ft
Elérhetőség: Ideiglenes készlethiány
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 110

Vezeték nélküli okos elektromos fogkefe. Hatékony teljesítmény a hatásos tisztítás érdekében. Nagy sűrűségű, korrózióálló, fémmentes kefefej. Testre szabható tisztítási módok. Jobb élet egy gyönyörű, magabiztos mosollyal. A fogmosás kis dolognak tűnik, de meglepően nagy hatással van a mindennapi életünkre. A jó fogmosással kapcsolatos szokások nem csak egészségesebb mosolyt biztosítanak, hanem magabiztossá is tesznek a világgal szemben. Hogyan tudnád növelni fogaid egészségét és egy gyönyörű, magabiztos mosolyt teremteni? A Xiaomi elektromos fogkefe egy teljesen új megoldást kínál neked.

Gyártó: Xiaomi
Cikkszám: XMETBW
Vonalkód: 6970244529329

Leírás és Paraméterek

Xiaomi Mi Electric Toothbrush elektromos fogkefe - fehér - vezeték nélküli okos elektromos fogkefe


Xiaomi Mi Electric Toothbrush fogkefe

Vezeték nélküli okos elektromos fogkefe

 • Hatékony teljesítmény a hatásos tisztítás érdekében
 • Nagy sűrűségű, korrózióálló, fémmentes kefefej
 • Testre szabható tisztítási módok
 • Nagy hatásfokú, mágneses levitációs szónikus motor
 • Pozíció-érzékelő technológia, követés és jelentés

Jobb élet egy gyönyörű, magabiztos mosollyal

A fogmosás kis dolognak tűnik, de meglepően nagy hatással van a mindennapi életünkre. A jó fogmosással kapcsolatos szokások nem csak egészségesebb mosolyt biztosítanak, hanem magabiztossá is tesznek a világgal szemben. Hogyan tudnád növelni fogaid egészségét és egy gyönyörű, magabiztos mosolyt teremteni?

A Xiaomi elektromos fogkefe egy teljesen új megoldást kínál neked.


Egy elektromos fogkefe, kivételes erővel

Nagy hatékonyságú, mágneses levitációs, szónikus motor Erőteljes tisztítás a fogaknak

Ez a nagyszerű elektromos fogkefe nem csak a nagy frekvenciájú rezgéseket, hanem kivételes teljesítményt is biztosít. A német és japán szakértők által kifejlesztett nagy hatékonyságú mágneses lebegő hangmotor több mint 31 000 / percet vibrál és 230 g / cm*-es nyomatékkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a teljesítmény nem csak koncentrálódik a nagyfrekvenciás rezgésekbe, hanem azt is, hogy hatékonyabban átkerül az a fejre. Még akkor is, ha a fogakkal szemben van, az ecsetfej megtartja erejét, és a vízben és a fogpasztában lévő buborékok a szájban apró impulzusokat képeznek, amelyek tisztító hatást fejtenek ki. A sörték tökéletesen behatolnak a fogak közé, eltávolítják a lepedéket, sokkal hatékonyabban és mélyebben tisztít, mint egy kézi fogkefe.

Xiaomi Mi Electric Toothbrush elektromos fogkefe - fehér

Xiaomi Mi Electric Toothbrush elektromos fogkefe - fehér


Egy elektromos fogkefe, amely megvédi fogaid egészségét

Átlagos kinézet, átlagon felüli teljesítmény

Új, nagy sűrűségű, korrózióálló, fémmentes kefefej

Még, ha jelentéktelennek tűnik is, ez a kisméretű fej teljesen különbözik a hagyományos elektromos fogkefék fejétől. A kefefej korrózióálló, fémmentes nagy sűrűségű sörtéjű technológiát alkalmaz. A sörték alját hő segítségével összefűzik, majd erősen a kefefej felső részéhez rögzítik. A hagyományos kefefejekkel ellentétben nem áll fenn a fém korróziójának veszélye, vagy a fémburkolat hornyai között csapdába eső szennyeződés, így ez a fej egészségesebb és környezetbarátabb. Az amerikai DuPont cég által gyártott, kiváló minőségű, puha sörtékkel rendelkezik, ez a technológia 40%-kal sűrűbb sörtéket tesz lehetővé.* Minden egyes sörteszál csiszoláson megy keresztül sima és kerek sörték létrehozásának érdekében. Ez biztosítja, hogy ne irritálják az ínyt, és ne karcolják meg a fogak felületét.

* Az azonos felületű egyéb kefefejekhez képest a korrózió-gátló fémmentes sörték sűrűsége körülbelül 40% -kal magasabb, mint a fém sörték.

Xiaomi Mi Electric Toothbrush elektromos fogkefe - fehér

Három különböző mód közül válaszd ki a neked megfelelőt

A Mi Elektromos Fogkefe be / kikapcsoló gombja használható az általános mód, a gyengéd és a testre szabott üzemmód közötti váltáshoz. A felhasználók választhatják ki a tisztítási módot, amely a leginkább megfelel a fogak mindennapi tisztítási igényeinek.


Xiaomi Mi Electric Toothbrush elektromos fogkefe - fehér


Xiaomi Mi Electric Toothbrush elektromos fogkefe - fehér Alkalmazáscsatlakozás a testreszabott tisztításhoz

A testreszabási funkciók lehetővé teszik, hogy beállítsd a saját fogmosási idődet, a kefe erősségét és a szájápolási funkciókat, amelyek legjobban megfelelnek az étrendednek és a napi fogmosási szokásaidnak. A beállítások segítségével frissítheted az üzemmódokat és a funkciókat, hogy megfeleljen a fogak tisztítási igényeinek még nagyobb skálájának.

* Amikor először "testreszabott" lehetőséget választasz, automatikusan ez lesz a kezdő mód. Eltávolítás után átválthat más üzemmódokra. A részleteket lásd a használati útmutatóban.


A fogkefe pontosan tudja, milyen alaposan használod

Honnan tudod, hogy megfelelően fogod-e, vagy egyenlő módon lefedi-e az összes területet? A Mi Elektromos Fogkefe segít megtalálni.

A beépített, nagy pontosságú gyorsulásérzékelő érzékeli a kefe helyzetét. 6 különböző zónát figyel, rögzíti, hogy melyik zónában tartózkodik, és mennyi időt töltesz ott minden alkalommal, amikor a kefefejet használod.

* Ha Bluetooth-on keresztül csatlakozik az alkalmazáshoz, akkor is láthatja az adott pontszámot, amikor minden alkalommal. Az alkalmazás rögzíti a statisztikákat, például az időtartamot, a lefedettséget és az egyenletességet, és naponta, hetente vagy havonta megtekintheti és megoszthatja a fogmosás jelentését, így folyamatosan felügyelheti fogászati egészségét.

* Fogmosás közben javasoljuk, hogy a kefefejet lassan és egyenletesen mozgassa. Ez a legjobb módszer a fogak tisztítására és masszírozására. 30 másodpercenként emlékeztetőt kap a pozíció megváltoztatására.


Egy elektromos fogkefe, amely figyel a felhasználóra

Egyetlen töltéssel hihetetlen 18 napos üzemidő

Az alkalmazásban kijelzett akkumulátor szinttel intsen búcsút a lemerült akkumulátornak. Nincs is kellemetlenebb annál, ha lemerülve találod az elektromos fogkefédet pár nap után, vagy épp használat közben merül le. Ez kényelmetlen és idegesítő. A Mi Electric Toothbrush beépített, 700 mAh-ás lítium akkumulátorral rendelkezik, amely a NiMH akkumulátorokkal összehasonlítva hosszabb élettartamú és nincs memóriaeffektus sem. Egy teljes feltöltéssel kb. 18 nap üzemidőt biztosít*, a töltöttségi szintet az okostelefonra telepíthető alkalmazáson keresztül bármikor ellenőrizheted, így elkerülheted, hogy a fogkefe használat közben merüljön le és kellemetlenséget okozzon.


Xiaomi Mi Electric Toothbrush elektromos fogkefe - fehér


A töltőállvány, amely biztonságos és kényelmes Univerzális USB port és idegen fém tárgyak automatikus felismerése

A Mi Elektromos Fogkefe univerzális USB portja lehetővé teszi a különféle töltőberendezésekhez való csatlakoztatást, beleértve a hordozható töltőket vagy számítógépeket. Ugyanakkor a töltőállomás automatikusan észleli, hogy a Mi Elektromos Fogkefe be van-e helyezve vagy sem, miután teljesen feltöltött. Ha idegen fémtárgyat, például gyűrűt vagy érmét észlel, akkor automatikusan bekapcsolódik az alacsony fogyasztású üzemmód, hogy megakadályozza a véletlen túlmelegedést, ami sérülést okozhat, ha az eszközt megérinti. Ez az automatikus funkció is a biztonságodat szolgálja.


Xiaomi Mi Electric Toothbrush elektromos fogkefe - fehér


Integrált, kompakt test, IPX7 vízállósággal

Funkcionális és gyönyörű

A többszörös fröccsöntési eljárás alkalmazása biztosítja, hogy a test minden része egy "tömített" csatlakozással legyen összekapcsolva. Ez egy varrat nélküli külsőt eredményez, amelynek teste és alapja IPX7 vízállósági fokkal rendelkezik. * A testnek matt, fehér felülete van, hozzáadott textúrával és súrlódással. Egyszerű és tiszta külsőt kölcsönöz a kényelemnek és az eleganciának. Egy ilyen gyönyörű és intelligens otthoni termék, mint ez, kombinálva a tiszta és egyszerű fürdőszoba esztétikájával, tökéletes kiegészítője az egészséges életmódnak.

* Az IPX7 vízszigetelő szabvány olyan berendezésre vonatkozik, amely vízben 1 méteres mélységben 30 percig vízbe meríthető, anélkül, hogy vízkárosodást okozna. A fürdés vagy zuhanyozás során azonban, ha a magas vízhőmérséklet nagy mennyiségű gőz keletkezik, kis gázmolekulák képesek lesznek behatolni a fogkefe testébe. Ezért a készülék fürödni vagy zuhanyozni alkalmatlan.ni alkalmatlan.

A hátoldal texturált felületű, csúszásmentes kialakítású. Biztonságos és csúszásmentes

A felhasználók biztonsága érdekében figyelembe vettük a legkisebb részleteket. Annak érdekében, hogy megakadályozzuk a fogkefe csúszását vagy leesését a nedves kéz miatt fogmosás közben, a Mi Elektromos Fogkefe hosszú, csúszásgátló dudorokat kapott a fogantyú hátulján a biztonság érdekében.

Egybeöntött gomb kialakítás. Felejtsd el a vízbefolyást vagy a beragadt fogkrém maradékot

A Mi elektromos fogkefe be/ki gombja egybefüggő, szilikon, vízálló kialakítású. A tökéletesen varrat-, és csatlakozás-mentes test megakadályozza, hogy a fogkrém az illesztésnél megtapadjon, ami azt jelenti, hogy a hosszabb használat után sem ragad be a gomb.

Könnyen használható töltőállomás. Nem számít, hogyan állítottad le, automatikusan a helyére kerül

A töltőállvány úgy lett tervezve, hogy a fogkefe 3 különböző irányban beilleszthető legyen. Még ha a fogmosás után rossz szögben is helyezed be, ez akkor sem jelent problémát, a fogkefe automatikusan a helyére kerül a töltőállomáson.

Az alsó rész cserélhető gyűrűkkel rendelkezik. Egy szín, személyenként az egészséges, higiénikus használatért – összecserélés nélkül

Mit teszel, ha révedésből a rossz fogkefét veszed el? A valós felhasználói igényekre támaszkodva egy könnyen cserélhető, színes gyűrűt helyeztünk el a készülék alján, így a családban mindenki használhat különböző színűt, és soha nem kell aggódnod az összecserélt fogkefék miatt.

* A fent felsorolt ​​adatok mindegyike a Soocare fogkefe laborban végzett teszteléssel készült. Előfordulhat, hogy az egyéni használat alapján változik.


A csomag tartalma

 • Fogkefe
 • Csatlakozás védőburkolat
 • Színezett gyűrűk
 • Töltőállomás
 • Kefefej
 • Kefefej védőburkolat
 • Felhasználói kézikönyv
 • Jótállási jegyForrás: https://ferfialom.com

Vásárlói visszajelzések

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.