Hungarian hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Törzsvásárlói program

Igen! Elindult vadonatúj Törzsvásárlói programunk.

Mostantól még inkább érdemes tőlünk rendelned, ugyanis egyedülálló módon díjazzuk az elkötelezettségedet mellettünk. A kézzelfogható ajándékaink mellett különleges kedvezményeket is kínálunk, ráadásul törzsvevőként örökös kedvezményt kaphatsz minden termékünk árából.

 

Mi díjazzuk a hűséget!

 

 


Vásárló Bronz Tag Ezüst Tag Arany Tag Gyémánt Tag

Vásárló Bronz Tag Ezüst Tag Arany Tag Gyémánt Tag

0 Ft
vásárlási összegtől*
50.000 Ft
vásárlási összegtől*
100.000 Ft
vásárlási összegtől*
200.000 Ft
vásárlási összegtől*
400.000 Ft
vásárlási összegtől*

Regisztráció

Hűségpont gyűjtés
Regisztráció

Hűségpont gyűjtés

2 doboz ajándék

5%-os kupon
Regisztráció

Hűségpont gyűjtés

3 doboz ajándék

5%-os kupon


ÖRÖKÖS
-1% kedvezmény
Regisztráció

Hűségpont gyűjtés

4 doboz ajándék

10%-os kupon


ÖRÖKÖS
-2% kedvezmény
Regisztráció

Hűségpont gyűjtés

8 doboz ajándék

15%-os kupon


ÖRÖKÖS
-5% kedvezmény

 

Törzsvásárló rendszer ismertetése

 • * amennyiben eléri a megadott összeget az összes vásárlásaidnak az értéke, úgy automatikusan átkerülsz a megfelelő törzsvásárlói kategóriába. A törzsvásárlói szintet nem veszítheted el!
   
 • A rendszer csak a regisztrált ügyfélként való vásárlások összegét számítja be, ha nem regisztrált ügyfélként vásárolsz nálunk akkor nem tudsz részt venni a programban. Utólagosan nem tudjuk jóváírni az összeget.
   
 • Regisztrált vásárlóként hűségpontokat gyűjthetsz. Minden elköltött 100 Ft után 1 pontot írunk Neked jóvá, ha a csomagodat sikeresen kézbesítettük. 1 pont 1 ft-nak felel meg. A pontok 90 napig érvényesek, melyet bármikor be tudsz váltani a pénztárnál. A hűségpont rendszerről bővebben ide kattintva olvashatsz.
   
 • Bronz szint elérése esetén, - illetve ettől fentebb - ajándék termékeket adunk Neked a megadott mennyiségben. Az ajándék termék minden esetben 2 kapszulás kivitel, melyről cégünk dönt az aktuális termékek alapján. Lehetőség van kollégánkkal történő egyeztetés után egyéni kéréseket is teljesíteni, készlettől függően.
   
 • Bronz szint elérése esetén, - illetve ettől fentebb - szintenként jár egy kedvezmény kupon, a törzsvásárlói szintnek megfelelően. A kupon a vásárlás végösszegéből kerül levonásra és egyszer használható fel. Minimális vásárlási összeg ezeknél a kuponoknál nincs.
   
 • Ezüst szint elérése esetén örökös 1% kedvezményt adunk minden általunk árult termék árából.
  (kivétel az akciós termékek)
   
 • Arany szint elérése esetén örökös 2% kedvezményt adunk minden általunk árult termék árából.
  (kivétel az akciós termékek)
   
 • Gyémánt szint elérése esetén örökös 5% kedvezményt adunk minden általunk árult termék árából.
  (kivétel az akciós termékek)

Törzsvevői szabályzat

 1. Szervezés és lebonyolítás

  A törzsvevői program szervezője, adatkezelője és lebonyolítója a Himalaya Logistic Kft. (3300 Eger, II. Rákóczi Ferenc utca 28., cégjegyzékszám: 10-09-037348, adószám: 26687850-2-10) (továbbiakban: Szervező), amely a jelen szabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el.

  A szabályzat minden érdeklődő számára hozzáférhető a ferfipotencia.hu honlapon.
   
 2. Részvételi szabályzat

  A törzsvevői program egy reklám célzatú program, a benne foglalt kedvezmények üzletpolitikai célú engedménynek minősülnek. A törzsvevői program üzletpolitikai célja, a Szervező üzleti növekedésének elősegítése. A szervező juttatásként nem pénzt, hanem ajándékokat és szolgáltatásokat biztosít a programban résztvevő, meghatározott szinteket elérő ügyfelei számára. A programban szereplő juttatások adása, illetve szolgáltatások nyújtása kizárólag magánszemélyek részére történik. A kedvezmények nyújtása teljes mértékben az ügyfelek vásárlásain alapulnak, vagyis a Szervező által értékesített termékek megvásárláshoz kötődnek.

  A törzsvevői programban kizárólag 18. életévüket betöltött, cselekvőképes, természetes személyek vehetnek részt. A törzsvevői program minden további, lent szereplő feltételeknek megfelelő magánszemély részére elérhető. A program részletei és feltételei nyilvánosak, és folyamatosan elérhetőek a Szervező weboldalain.

  A törzsvevői program nem minősül vetélkedőnek illetve versenynek, nem tartalmaz sorsolást, valamint nem esik a szerencsejátékok szervezéséről szóló törvény hatálya alá.

  A törzsvevői programban nem vehetnek részt a Himalaya Logistic Kft. vezetői, alkalmazottai és munkatársai, ezeknek Ptk. szerinti hozzátartozói, valamint a Himalaya Logistic Kft. viszonteladói azok alkalmazottjai és ezeknek a Ptk. szerinti hozzátartozói.

  A Szervező kizárja a törzsvevői programból azt a vásárlót, akinek megadott személyes adatai nem valósak, vagy tévesek, vagy a vásárló egyéb okból nem felel meg a szabályzatban írt feltételeknek. A vásárló téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

  A Szervező kizárja a felelősségét a törzsvevői programban részt vevők téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából eredő, a törzsvevői programban részt vevők vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében.

  A törzsvásárlók az ajándékok átvétele érdekében együttműködnek a Szervezővel, illetve megbízottjával annak érdekében, hogy az ajándékok átadására sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a törzsvásárlók bármelyike nem tesz eleget, és így az ajándékok időben történő átadása meghiúsul, úgy e körülményért a Szervező felelőssége nem állapítható meg.

  Az ajándékot a Szervező kizárólag annak a törzsvásárló részére adhatja át, aki a vásárlás során adott adatok alapján beazonosítható. Ha a törzsvásárló a megrendelésben megadott adatok alapján bármely ok miatt nem azonosítható, úgy a Szervező az ajándékok kiadását köteles megtagadni.

  Az ajándékok készpénzre vagy más ajándékokra nem válthatóak. A törzsvásárlási programban való részvétel joga és az ajándékok átvételének joga át nem ruházható.
   
 3. A törzsvevői program ideje

  2019.08.04- től Szervező általi egyoldalú visszavonásig.
   
 4. A törzsvevői programban való részvétel

  A törzsvevői programban minden magánszemélynek minősülő vásárló részt vehet, aki érvényes vásárlási megrendelést indít a Szervező felé, átveszi a megrendelt árut, és kifizeti a megrendelések ellenértékét, valamint nem kéri a későbbiekben az átvett, és kifizetett termékek garanciális visszafizetését. Amennyiben valamelyik rendelésének ellenértékének visszatérítését kéri, a törzsvevői programban szerzett pontjai a Szervező által garanciálisan visszafizetett összeggel megegyezően csökkennek.
 5. Az alábbi elérhetőségeken indíthatóak érvényes megrendelések a Szervező felé:

  ​- a ferfipotencia.hu weboldalon
  - e-mailben történő megrendeléssel, az alábbi e-mail címen: info@ferfipotencia.hu
  - a Szervező felé telefonon / sms üzenet formájában, a következő telefonszámokon: +36 (70) 356-9037 - 06 (80) 496 496

  A törzsvevői programban való részvétel és annak szabályainak elfogadását jelenti, ha a megrendelő a vásárlása során elfogadja, illetve jelzi a törzsvevői programban való részvételi szándékát.
   
 6. A törzsvevői programban a törzsvevői egyenleg számításának módja:

  - A megrendelést követően, a Szervező adatfeldolgozása során azonnal érvényesíti az aktuális vásárlás összegét a törzsvevői egyenlegen
  - A törzsvevői pontok kalkulációjába a Szervező aktuális kínálatában szereplő valamennyi termék megvásárlása beleszámít
  - A törzsvevői pontok összege a vásárlásra elköltött bruttó összeggel megegyező mértékben emelkedik
  - A Szervező az Áfával növelt szállítási díjakat szintén beleszámolja a törzsvevői egyenlegbe
  - A törzsvevői egyenleget a Szervező rendszereiben, magyar forintban tartja nyilván
  - Visszaérkezett áru esetén a törzsvevői egyenleget a Szervező csökkenti az áru bruttó értékével, valamint a bruttó kiszállítási díjjal. A Szervező felé történő visszapostázás díját a Szervező nem veszi figyelembe a törzsvevői egyenleg kalkulációjakor.
   
 7. Vásárlók tájékoztatása:

  - Eseti kérésre, beazonosítás után, a Szervező telefonon is megadja a törzsvevői egyenleget
  - A Szervező 3. fél részére nem szolgáltatja ki a törzsvevői egyenleget
   
 8. Általános szabály: ha valaki elért egy törzsvásárlói szintet, azonban:

  - él a Szervező pénz-visszafizetési garanciájával, vagy
  - a Szervezőhöz visszaérkezik egy megrendelése, mert valamilyen okból kifolyólag nem vette át azt, és ezt a megrendelést a Szervező sztornózza,

  akkor ezen tételek összegével a Szervező csökkenti az adott személy törzsvásárlói pontjainak egyenlegét. Ilyen esetben előfordulhat, hogy valaki visszalép egy törzsvevői szintet.

  Ez esetben a már korábban megkapott ajándékokat az ügyfélnek nem kell visszaszolgáltatni a Szervező felé, azonban az eredeti szinthez tartozó extra szolgáltatásokat a Szervező nem biztosítja ezen ügyfelek felé. Ha az ügyfél újra átlépi a már egyszer korábban átlépett törzsvevői szintet, illetve a korábbi szint átlépéskor már megkapta az adott szinthez tartozó ajándékokat, akkor a Szervező a szintnek megfelelő ajándékokat nem adja át újra.
   
 9. Törzsvásárlói szintek, 2019.08.04-től indított megrendelésekre, régi- és új ügyfelekre vonatkozóan:

  Bronz szint (Bronze)


  - A Bronz szint kedvezményeit egy alkalommal kapja meg az ügyfél akkor, ha 2019.08.04-től számított vásárlásainak összértéke eléri a bruttó 50.000 Ft-ot. Az összesített vásárlások összegébe beleszámít az ügyfél által szállítási költségként kifizetett összeg.

  Ezüst szint (Silver)

  Az Ezüst szint kedvezményeit egy alkalommal kapja meg az ügyfél akkor, ha 2019.08.04-től számított vásárlásainak összértéke eléri a bruttó 100.000 Ft-ot. Az összesített vásárlások összegébe beleszámít az ügyfél által szállítási költségként kifizetett összeg.

  Arany szint (Gold)

  Az Arany szint kedvezményeit egy alkalommal kapja meg az ügyfél akkor, ha 2019.08.04-től számított vásárlásainak összértéke eléri a bruttó 200.000 Ft-ot. Az összesített vásárlások összegébe beleszámít az ügyfél által szállítási költségként kifizetett összeg.

  Gyémánt szint (Diamond)

  A Gyémánt szint kedvezményeit egy alkalommal kapja meg az ügyfél akkor, ha 2019.08.04-től számított vásárlásainak összértéke eléri a bruttó 400.000 Ft-ot. Az összesített vásárlások összegébe beleszámít az ügyfél által szállítási költségként kifizetett összeg.

  Az ajándékok leírása, illetve a törzsvásárlói programmal kapcsolatos további részletek a ferfipotencia.hu oldalon találhatóak. A törzsvásárlói programmal kapcsolatos igényérvényesítésre a polgári jog szabályai szerint van mód.

  Az ajándékok pénzre nem átválthatóak, valamint nem átruházhatóak.

  Az ajándékok csak saját felelősségre vehetőek igénybe, azoknak hibájáért vagy bármilyen hiányosságáért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.