Hungarian hu

STOP KORONAVÍRUS

A koronavírus egyre szélesebb körű elterjedése miatt kiemelten fontossá vált környezetünk gyakori tisztítása és fertőtlenítése.

Nem csupán a gyakori kézmosás, és a közelünkben található mindennapi használati tárgyak tisztítására érdemes figyelni, hanem a szexuális segédeszközeinkére is! Az Ferfipotencia.hu kínálatában kapható speciális terméktisztítók mindegyike antibakteriális hatású, ami nagy szolgálatot tesz a biztonságos használatot illetően.

A felhozatalban található azonban olyan fertőtlenítő szer is, mely bizonyítottan hatásos a COVID-19 elleni védekezés során is! A Clean‘n‘safe gyors és egyszerű használata hatékonyan pusztítja el a hepatitiszt, a baktériumokat és vírusokat is, így például a koronavírust is. Mindössze 60 másodperccel az adott tárgyra való fújását követően teljesen sterilizálja azt.

Hosszú távon a többi terméktisztító szer is hasonló hatást érhet el, ám bizonyítottan jelenleg csak a Clean‘n‘safe-ről állíthatjuk, hogy hatásos a koronavírus ellen.

Ez természetesen nem helyettesíti az általános óvintézkedéseket! Moss gyakran kezet, amennyire teheted, maradj otthon, rendelj online, és válassz érintkezésmentes csomagszállítási módokat!