Barion Pixel
Rush Original EU - 10ml
3.175 Ft

Rush Original EU - 10ml

3.175 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 4
Szerezhető hűségpontok: 32
Várható szállítás: 2024. május 21.

Gyártó: Jungle Juice
Egységár: 317,50 Ft/ml
Cikkszám: POPPER-RUSH-10
Vonalkód: 5999862227005

Leírás és Paraméterek

Rush Original EU - 10ml - bőrtisztító


Összetevők: l pentanol, 2 metil l butanol, 2 metil butil nitrit, pentil nitrit reakciókeveréke

Biztonsági adatlap letöltése

Alkalmazás: Az általunk forgalmazott bőrtisztítók kifejezetten az erotikus bőrruházat, valamint a bőrből készült erotikus játékok és kiegészítőinek tisztítására, karbantartására, kondícionálására szolgálnak. A bőrtisztítók használatához alkalmazzon mindig tiszta pamutkorongot vagy anyagot, finoman dolgozza a folyadékot a bőrbe. Először kis felületen próbálja ki, hogy változtat e az anyag a felhasznált terület színén, mivel sok fajta bőr létezik a piacon. Ez után döntse el, hogy tovább folytatja- e a tisztítást. Használat után hagyja megszáradni a bőrt. Mindig jól szellőző helyen végezze a folyamatot, vigyázva arra, hogy bőrre- szembe ne kerüljön!

Figyelmeztetés:

A bőrtisztítók használata során kerülje nyílt láng használatát és a dohányzást. Fokozottan tűzveszélyes folyadék! Kizárólag külterületen vagy jól szellőző helyiségben használja. Ha szembe kerül öblítse ki bő vízzel! Semmiképp ne igya meg vagy nyelje le a tartalmát!Forrás: https://ferfialom.com

Vásárlói visszajelzések

5.00
4 értékelés
4
0
0
0
0
2023. 02. 28. -
Többször használtam már a terméket.
Csodás érzést tud nyújtani.
2020. 12. 30. -
Már többször használtam, csodásan éreztem magam tőle.
2020. 08. 19. -
2017. 10. 12. -
A hatása üvegből közvetlen az orrba szuppantva keveset : 3-5 mp alatt felnyomja a vérnyomást kis melegséget érezve , pici szív dobogással kellemes bódult állapotot okoz. Szív betegeknek nem ajánlom . Sokat nem szabad belőle szippantani mert fejfájás okozhat. Az èlmény viszont kellemes , kissé nevető élményt ad. Kb 2-3 perc alatt elillan a hatása. A kupakot mindíg csak akkor tekerjük le ha èppen használjuk mert nagyon illèkony anyag. Sexuális együttlétnél is kifejezetten fokozza a vágyakat. Párologtatóba kis víz mellett ajánlom. Zárt ajtók és ablakokkal kell használni. Hogy kellemes illat legyen ajánlom még a fahéj aromát is hozzá csepegtetni hisz az is vágy fokozó.